Saunaklubben 

TilbageSAUNAKLUBBEN AF 2015

Saunaklubben af 2015 er en klub, der blev oprettet sommeren 2015. Klubben blev oprettet som selvstændig klub, da samarbejdet med VUC, Hobro, ophørte, idet VUC ikke længere ville gøre brug af svømmehallen.

Det er ikke en klub med vedtægter, valgt bestyrelse og ledelse, men udelukkende en klub, hvor man ved sæsonstart, normalt begyndelsen af september, indbetaler et beløb, der dækker en ugentlig svømmetime frem til omkring 1. april.

Medlemmerne er ikke en bestemt personkreds, og det er således muligt for alle at deltage.

Klubben tilstræber at være en klub, der foruden svømning og saunaophold, også er en klub, der vægter det sociale samvær meget højt, hvilket sker ved forskellige arrangementer i sæsonens forløb. Alle klubbens medlemmer kan således være bidrager til disse arrangementer.

Klubben har en hjemmeside, hvor medlemmerne hele tiden kan få information om de forskellige arrangementer og andet, der kan have medlemmernes interesse.

Et klubmedlem har tilsyn med, at medlemmerne indbetaler beløbet for svømmesæsonen, og ligeledes ansvaret for, at der afregnes med Idrætscentret. 

 

 

 

 

Motionssvømning er vigtig for sundheden og svømning styrker både åndedræt, kredsløb og forbrændingen.

Motionssvømning er en sikker investering i kroppens sundhed og besøget i saunaen før og efter giver velvære og en social oplevelse.

Tak til Jørgen Trap for udarbejdelse af Saunaklubbens hjemmeside

På saunaklubbens vegne

Per Hjortshøj

præsident                                                                                           

top

 

 

 

 

 

 Webmaster Jørgen Trap

 Har du spørgsmål, kommentarer eller evt. indlæg, kan du altid kontakte mig på:

 joergen.trap@mail.dk

 

 

 

 

 

 

 

           

Antal besøgende:   Free counter and stats for your website on www.motigo.com Motigo Webstats - Free web site statistics Personal homepage website counter
Free counter
 
   
top